Gult barnparaply med djurtryck mot gul bakgrund
Gult paraply med djurmönster för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Gult paraply med djurmönster för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Barn älskar djurmotiv. Du kommer att göra din pojke eller flicka lycklig med detta gula paraply med djurmotiv. Det är mycket attraktivt med sin syrliga färg. Ditt barn kommer inte att kunna motstå dess charm. Dessutom ger det ett effektivt skydd mot regn och sol tack vare sitt polyesterfibertyg.

Detta färgglada och roliga paraply är perfekt för små barn! Det är lätt att öppna och stänga tack vare det ergonomiska handtaget, och det är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Det väderbeständiga tyget skyddar mot regnskurar, och det färgglada djurmönstret gör det ännu roligare att bära.

Ett originellt paraply

Det gula barnparaplyet med djurtryck är en rolig och praktisk accessoar som skyddar ditt barn mot regn samtidigt som det lyser upp dagen. Med sin vackra, färgglada design kommer paraplyet att bli mycket populärt bland barn som älskar djur och starka färger. Paraplyets tyg är vattentätt, lätt och enkelt att torka, så att ditt barn håller sig torrt även om det regnar kraftigt. Det roliga djurtrycket på ovansidan ger en touch av originalitet och får ditt barn att skratta även under de regnigaste av dagar. Så om du letar efter en praktisk, rolig och säker accessoar för att skydda ditt barn under regniga dagar kan paraplyet med djurmönster vara det perfekta valet. Med sin kvalitetskonstruktion och färgglada, lekfulla design kommer det säkert att tilltala alla unga huvuden!
6731-a0ed50.jpeg

Ett paraply för barn

Detta paraply är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet över tid. Ramen i rostfritt stål och ribborna i glasfiber ger hög vindbeständighet, vilket är ett stort plus när det regnar kraftigt. Paraplyet mäter ca 63 cm i diameter, vilket passar perfekt för barns kroppsbyggnad. Det robusta metallskaftet ger ett bra grepp, medan det vattentäta polyestertyget ger ett effektivt skydd mot väder och vind. Tack vare sin låga vikt är den dessutom lätt att bära med sig överallt: i barnets ryggsäck eller skolväska när ni ska till skolan eller på utflykt med familjen. Den är också lätt att förvara i ett hörn utan att ta upp för mycket utrymme när den är hopfälld.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.