Flaska för flicka med LOL Surprise-design i rosa mot en vit bakgrund
Flaska för flickor med LOL Surprise-design
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Flaska för flickor med LOL Surprise-design

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter LOL Surprise? Varför inte ge henne en vattenflaska med hennes favoritkaraktärer? Hon kommer att älska den! Hon kommer att älska att gå runt med den här söta vattenflaskan med feminin design. Dessutom är den funktionell och lätt att hålla och hantera.

Denna LOL Surprise-flaska för flickor är perfekt för små flickor som älskar LOL Surprise-dockor! Den är tillverkad av slitstark plast och rymmer upp till 500 ml vatten eller dryck. Flaskan har en läckagesäker skruvkork och ett praktiskt spänne för enkel transport.

För att hålla vätskebalansen

LOL Surprise vattenflaska för flickor är ett måste för flickor som älskar trender och popkultur. Med denna färgglada vattenflaska kan din lilla prinsessa vara säker på att göra ett stänk i klassen eller under sina sportaktiviteter. Vattenflaskan är 21 cm hög och har en kapacitet på 500 ml. Den är tillverkad av tålig, giftfri plast som inte innehåller BPA eller andra skadliga kemikalier. Så du kan vara säker på att ditt barn får en hälsosam och fräsch vätskedryck hela dagen. Vattenflaskan är lätt att bära och kan följa med din dotter överallt hela tiden utan att ta upp för mycket plats.
6594-a7dc6f.jpeg

En rolig vattenflaska

Flaskans färgglada design är en trogen återgivning av de kultförklarade LOL Surprise-dockorna, med roliga och lekfulla motiv. Den har ett integrerat sugrör för enkel användning och gör det lättare att dricka utan att spilla. Den generösa kapaciteten gör att du kan ha med dig alla ditt barns favoritdrycker: vatten, juice, läsk eller till och med fruktsmoothies. Sist men inte minst kommer denna vattenflaska att lysa upp unga flickors vardag med sin roliga, söta design som direkt får dig att le när du använder den första gången, tack vare de emblematiska figurerna som är tryckta på flaskan.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.