3407-39338e.jpeg
Mini fruktformad 4-strängad gitarr
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini fruktformad 4-strängad gitarr

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Skulle ditt barn vilja bli gitarrist? Förverkliga deras dröm genom att ge dem denna 4-strängade minigitarr i form av en frukt. En färgglad gitarr med en rolig form som din pojke eller flicka kommer att älska att spela på fritiden. Denna barngitarr är tillverkad av plast och har låg vikt, är lätt att hantera och ger ett behagligt ljud.

Den fruktformade 4-strängade minigitarren är ett roligt och unikt musikinstrument. Den är lätt att spela på och kan användas för att lära sig noter och ackord. Instrumentet är perfekt för både nybörjare och erfarna musiker.

En gitarr i form av en frukt

Denna minigitarr i form av en frukt är lämplig för barn från 3 år och uppåt. Det är en fantastisk leksak för att utveckla hjärnan och handens färdigheter. Den finns i 4 olika färger och former. Den fruktformade 4-strängade minigitarren är ett roligt och unikt musikinstrument. Den är tillverkad av massivt bokträ och har en naturlig finish. Strängarna är av nylon och fästs i instrumentet med gummibryggor. Minigitarren är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den till ett utmärkt val för nybörjare eller musiker som reser mycket.
3407-9d857e.jpeg
3407-39338e.jpeg

Ett instrument för självuttryck

Den fruktformade 4-strängade minigitarren är lätt att spela, även för små nybörjare, tack vare den kompakta storleken och de flexibla strängarna som inte kräver mycket tryck för att få fram en ton. Den är perfekt för barn som vill upptäcka musik, lära sig spela ett instrument och utveckla sitt konstnärliga sinne. Den kan också användas som ett dekorativt föremål eller en originell present. Barnen kommer att bli glada när de får spela ett stycke för dig som de har lärt sig!

Musik genom huden

Känner ditt barn sig som en musiker? Ge dem deras första instrument med vårt urval av barngitarrer, speciellt utformade för att passa deras små händer och låta dem spela bekvämt på strängarna.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.