4121-fdbf31.jpeg
Träskiva med färgglatt alfabet och sifferpussel
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Träskiva med färgglatt alfabet och sifferpussel

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du lära ditt barn alfabetet eller siffrorna? Ge dem då denna fina träskiva med ett alfabet- och sifferpussel. Det är ett färgglatt pussel som kommer att förvåna ditt barn redan från första anblicken. Ge bort det som en present! Din pojke eller flicka kommer att ha roligt när han eller hon placerar varje bokstav eller siffra i motsvarande ruta.

Träskivan med färgglatt alfabet- och sifferpussel är den perfekta pedagogiska leksaken för barn. Det finns 26 pusselbitar som var och en representerar en bokstav i alfabetet eller en siffra. Barnen kan lära sig alfabetet och siffrorna samtidigt som de har roligt. Pusslet är lätt att sätta ihop och ta isär, vilket gör det perfekt för resor.

En pedagogisk leksak för de allra minsta

Ditt barn kommer att få en bättre förståelse för alfabetet och siffrorna med detta vackra, färgglada 3D-pussel. Denna leksak är perfekt för barn mellan 4 och 6 år. Träskiva med färgglatt alfabet- och sifferpussel är en pedagogisk leksak som hjälper barn att lära sig alfabetet och siffrorna. Bitarna är tillverkade av massivt trä och målade i ljusa, giftfria färger. Pusslet är enkelt att sätta ihop och ta isär, vilket gör det perfekt för barn från 3 år och uppåt. Träpussel är ett utmärkt sätt att hjälpa barn att utveckla sin finmotorik och lära sig nya saker.
4121-85dc4f.jpeg

En attraktiv leksak

Tavlan är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket gör den hållbar och stöttålig. Den är utformad för att hjälpa barn att lära sig alfabetet och siffrorna samtidigt som de har roligt. Pusslet består av färgglada bokstäver och siffror som är lätta för barn att känna igen. De ljusa, attraktiva färgerna drar till sig barnens uppmärksamhet och uppmuntrar dem att leka med brädan. Pusselbitarna är också tillräckligt stora för att små händer ska kunna greppa dem. Förutom att vara rolig är denna tavla också mycket pedagogisk. Den hjälper barn att utveckla koordinationen mellan hand och öga, finmotoriken och bokstavs- och sifferigenkänningen.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.