Färgglatt geometriskt träpussel mot en vit bakgrund
Geometriskt pussel i trä
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Geometriskt pussel i trä

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du stimulera ditt barns hjärna redan från tidig ålder? Ge dem då detta vackra geometriska träpussel i present. Denna färgglada leksak kommer lätt att fånga deras uppmärksamhet. Din pojke eller flicka kommer att ha roligt när han eller hon leker med det och lär sig olika geometriska former: kvadrat, rektangel, triangel, cirkel etc.

Det geometriska träpusslet är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och är lätt att montera. Det geometriska träpusslet är ett utmärkt sätt att lära barn om geometri. Det är också perfekt för att utveckla koordinationen mellan hand och öga och finmotoriken.

Ett inlärningsspel för barn

Detta pussel är mycket mer än bara ett spel, det är ett verkligt inlärningsverktyg för barn. Tveka inte att ge det i present till din son eller dotter. Detta barnpussel är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Det geometriska träpusslet är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av massivt bokträ, vilket gör det extremt hållbart. Bitarna är formade som diamanter, trianglar, cirklar, kvadrater och rektanglar. Barnen kan lära sig att sätta ihop dem för att skapa olika geometriska former. Denna leksak är perfekt för att utveckla barnens finmotorik och logiska tänkande.
4165-7e0ab4.jpeg

Ett väl genomtänkt pussel

Detta träpussel är lätt att hantera och montera tack vare de precisionsskurna bitarna. Bitarna är också lätta för barn att greppa och hålla i. Det är ett spel som kan användas för att lära ut geometriska former, koordination mellan hand och öga, finmotorik och problemlösning. Det har en attraktiv design med klara färger och intressanta mönster. De geometriska formerna är varierade och ger spelaren möjlighet att skapa oändliga kombinationer. Det är ett utmärkt val för små barn, eftersom det hjälper dem att utveckla sina sinnen och motoriska färdigheter.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.