4512-23690c.jpeg
49 tangenters kiselpiano på hjul
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

49 tangenters kiselpiano på hjul

853,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Finns det något bättre sätt att utveckla ett barns hjärna än att introducera dem till musik? Med detta rullande piano med 49 tangenter kommer din pojke eller flicka att börja intressera sig för musik. Det är riktigt sött med sin enkla, färgglada design. Detta hopfällbara silikonpiano kan följa med ditt barn vart det än går.

Silikonpianot med 49 tangenter på hjul är ett bärbart och kompakt elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära med sig och förvara, vilket gör det perfekt för musiker på resande fot. Pianots tangenter är tillverkade av silikon, vilket gör det tyst och lätt att rengöra. Pianot har inbyggd högtalare, USB-port, hörlursuttag och justerbart stativ för bekväm användning.

Roligt att spela

Detta flexibla keyboardpiano kommer garanterat att glädja ditt barn. Det har redan 14 demolåtar, 47 klangfärger, 128 rytmer och 346 ackord. Detta barnpiano är roligt att spela på med sina mjuka tangenter. Detta silikonpiano på hjul med 49 tangenter är ett kompakt, bärbart elektroniskt musikinstrument. Det är lätt att bära med sig och förvara, vilket gör det perfekt för både nybörjare och professionella musiker. Pianots tangenter är tillverkade av silikon, vilket gör det mjukt att ta på och lätt att rengöra. Pianot levereras dessutom med ett justerbart stativ för bekväm användning.
4512-2057ad.jpeg
4512-0882fa.jpeg

Låt kreativiteten tala

Silicone Rolling Piano med 49 tangenter är ett praktiskt, bärbart musikinstrument som är perfekt för både små nybörjare och mer erfarna musiker. Pianot har en mängd extrafunktioner, t.ex. olika spellägen, ljudeffekter, förprogrammerade rytmer samt inspelnings- och uppspelningsfunktioner. Allt detta gör detta piano till ett perfekt val för blivande barnmusiker! De kommer bland annat att kunna utveckla sin kreativitet och koordinationen av sina gester. De olika färgerna är också attraktiva, vilket gör det till ett vackert piano samtidigt som det är användbart.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.