100 till 1200x pedagogiskt mikroskop för vita, röda och svarta barn på en vit bakgrund
100 till 1200x utbildningsmikroskop för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

100 till 1200x utbildningsmikroskop för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tycker ditt barn om att observera prover eller små föremål? Unna dem då detta pedagogiska mikroskop. Ett mikroskop med en förstoring på 100 till 1200x och en kraftfull LED-lampa för effektiv observation av prover. Detta barnmikroskop är också enkelt att använda. Lämpligt för barn från 8 år och uppåt.

Utbildningsmikroskopet med 100 till 1200x förstoring är ett utmärkt verktyg för barn som gillar att lära sig och upptäcka den mikroskopiska världen. Det är enkelt att använda och låter dig observera prover med mycket hög upplösning. Dessutom är det lätt och portabelt, vilket gör det perfekt för resor och utflykter.

Ett komplett mikroskop

Detta barnmikroskop har allt du behöver för effektiv observation. Förutom själva mikroskopet medföljer även uppsamlingsflaskor, blanka etiketter, ett preparerat objektglas, fyra blanka objektglas och en pincett. Utbildningsmikroskopet med 100 till 1200x är ett utmärkt verktyg för barn som gillar att lära sig och upptäcka den mikroskopiska världen. Det är enkelt att använda och låter dig observera objekt i detalj, upp till 1200x. Barn kan studera växter, insekter och till och med celler! Det är lätt och bärbart, vilket gör det perfekt för resor och utflykter.
5300-bb4b8f.jpeg
5300-1bc8cb.jpeg

Optimal observation

Utbildningsmikroskopet 100 till 1200x för barn är ett perfekt undervisningsverktyg för blivande unga forskare. Med ett förstoringsintervall från 100 till 1200x kan barnen utforska den mikroskopiska världen med stor precision och tydlighet. Mikroskopet är utrustat med ett integrerat LED-belysningssystem som ger ljusstark, jämn belysning för optimal observation av prover. Det har också ett justerbart diafragma för att justera mängden inkommande ljus och en kondensationslins för att fokusera ljuset på provet. Den är också utrustad med ett lutande okular för optimal användarkomfort.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.