Biologiskt mikroskop 100X 400X 1200X för gula, svarta och grå barn mot en vit bakgrund
Biologiskt mikroskop 100X 400X 1200X för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Biologiskt mikroskop 100X 400X 1200X för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din pojke eller flicka passionerat intresserad av biologi? Då är detta biologiska mikroskop för barn något för dem! Ett mikroskop med 100x, 400x och 1200x förstoring som gör att de kan observera olika typer av organismer på ett effektivt sätt. Detta mikroskop är perfekt för barn i grundskolan eller gymnasiet.

Biologiskt barnmikroskop 100X 400X 1200X är ett perfekt pedagogiskt mikroskop för barn. Det är lätt att använda och ger barnen möjlighet att utforska den mikroskopiska världen. Mikroskopet har en justerbar okularlins och finjustering av fokus, vilket möjliggör tydlig och exakt observation av prover. Dessutom har mikroskopet inbyggd LED-belysning för bättre synlighet av proverna.

En leksak för framtida forskare

Detta barnmikroskop hjälper ditt barn att utveckla sitt intresse för biologi och utforskning. Ge det till dem i present för att öka deras kunskaper. Det finns i en mängd olika färger. Biologiskt barnmikroskop 100X 400X 1200X är ett perfekt utbildningsmikroskop för barn. Det är enkelt att använda och låter dig observera prover tydligt och noggrant. Mikroskopet är utrustat med ett 100X-, ett 400X- och ett 1200X-objektiv, vilket gör det möjligt att observera prover i olika förstoringsgrader. Dessutom är mikroskopet utrustat med en inbyggd LED-lampa som gör det möjligt att observera prover i svagt ljus. Mikroskopet levereras med en komplett tillbehörssats, inklusive pipett, täckglas, täcklins och användarmanual.
5308-bde778.jpeg

Exakt observation

Med ett förstoringsintervall på upp till 1200X ger detta mikroskop en detaljerad bild av biologiska prover, så att barn kan utforska den mikroskopiska världen omkring dem. Mikroskopet är utrustat med ett högkvalitativt optiskt system, inklusive tre olika objektiv för att uppnå önskad förstoringsgrad. Det är lätt att använda och barnvänligt. Mikroskopet har också justerbar LED-belysning som ger starkt och jämnt ljus för tydliga och exakta observationer. Barnen kan enkelt justera ljusstyrkan för att få bästa möjliga bild. De kommer att tillbringa sin tid med att titta närmare på elementen omkring dem!

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.