5324-a572a7.jpeg
1000X digitalt mikroskop med WiFi för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

1000X digitalt mikroskop med WiFi för barn

681,0 kr

Endast 15 kvar i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn intresserad av vetenskap? Ge dem detta fina 1000x digitala mikroskop i present. De kommer att älska att observera föremål och göra experiment med detta barnmikroskop. Detta mikroskop med kamera är utrustat med WiFi och är roligt och praktiskt att använda. Din pojke eller flicka kommer att ha mycket roligt med det.

Det digitala 1000X-mikroskopet med WiFi för barn är ett bärbart elektronmikroskop av hög kvalitet. Det har en 1000x digital zoomlins, 2 megapixel upplösning och en 3,5″ LCD-skärm. Mikroskopet är enkelt att använda och gör det möjligt för barn att se objekt i detalj. Dessutom har det en WiFi-funktion så att du kan dela bilder och videor med andra enheter.

Ett komplett verktyg

Detta mikroskop är mycket mer än bara en leksak och har ett antal praktiska funktioner, inklusive ett stativ som kan justeras i 3 sektioner för fast observation, 8 justerbara LED-lampor för anpassning till olika miljöer, ett dammskydd etc. Detta barnmikroskop är också bärbart. Det är ett perfekt verktyg för unga forskare. Det möjliggör fantastiska observationer av växter, insekter och kristaller, samt djupgående studier av cellstruktur.
5324-46b99d.jpeg
5324-64fdc0.jpeg

Att studera det som omger oss

Ett innovativt pedagogiskt verktyg som låter dig upptäcka den mikroskopiska världen på ett roligt och interaktivt sätt, detta mikroskop är perfekt för barn. Det digitala 1000X-mikroskopet är enkelt att använda och perfekt för barn i alla åldrar. Det levereras med ett justerbart stativ som håller objektet som ska observeras på plats, samt justerbar LED-belysning för bättre synlighet. Det digitala mikroskopet är inte bara roligt, det är också ett utmärkt pedagogiskt verktyg för barn. Det kan hjälpa dem att utveckla sin vetenskapliga nyfikenhet, observationsförmåga och förståelse för världen omkring dem.

Observera med ett förstoringsglas

Väck ditt barns vetenskapliga nyfikenhet och låt dem utforska världen omkring sig med ett juniormikroskop. De kan göra som vuxna och i detalj observera vad som utgör ett hårstrå, ett blad eller ett sandkorn!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.