5337-a47b17.jpeg
Bärbar rund CD-spelare för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Bärbar rund CD-spelare för barn

909,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att lyssna på musik? I så fall är denna runda bärbara CD-spelare precis vad de behöver! Med sin bärbara design kan denna barnspelare följa med vart de än går. Den är lätt och fullpackad med funktioner som gör den enkel att använda. Den är också perfekt för att lyssna på ljudlektioner.

Den här bärbara CD-spelaren är perfekt för barn, med sin runda form och ljusa färger. Den är lätt och kompakt, perfekt att ta med sig vart man än går. CD-spelaren kan spela alla typer av CD-skivor, inklusive CD-R, CD-RW, MP3 och WMA. Du kan också koppla in hörlurar för att lyssna på musik utan att störa andra.

Utökad kompatibilitet

Denna ljudspelare för barn är kompatibel med en mängd olika format: CD, CD-R, CD-RM, MP3, CD-DA, MPS, WMA… Den har ett 3,5 mm-uttag och ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt. Den runda bärbara CD-spelaren för barn är en lätt och kompakt enhet som enkelt får plats i fickan eller väskan. Den är idealisk för resor med bil eller flyg, eller för att lyssna på musik hemma.
5337-e60cd8.jpeg
5337-1a05f5.jpeg

Ta med din musik överallt

Den runda bärbara CD-spelaren för barn är en praktisk och rolig ljudenhet som gör att barnen kan njuta av sin favoritmusik var de än är. Den bärbara CD-spelaren är kompakt och lätt, enkel att bära med sig och kan användas i hemmet, på resan eller ute på stan. Den drivs med batterier eller nätström, vilket gör den extremt praktisk och mångsidig. Det är en perfekt present till unga musikälskare som vill kunna lyssna på sin favoritmusik var de än är.

Så att de kan lyssna på sina favoritlåtar...

Ge ditt barn en CD-spelare så att det kan sjunga sina favoritramsor eller läsa godnattsagor. Du kan också använda den för att berika deras musikkultur eller för att spela in dig själv. Upptäck vårt urval av CD-spelare för barn.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.