vit och svart myggavvisande sportklocka för barn
Uppladdningsbar sportklocka mot myggor för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uppladdningsbar sportklocka mot myggor för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det varma vädret är tillbaka och myggorna likaså? Ge då ditt barn denna magnifika myggavvisande sportklocka! Den ger inte bara stil och en touch av elegans till ditt barns handled, utan den producerar också ultraljudsvågor som stöter bort myggor!

Med sin design, myggmedel, termometer och stegräknare är det den perfekta sportklockan för en sval sommar!

Den uppladdningsbara myggavvisande sportklockan för barn är en bärbar elektronisk enhet som avger en kontinuerlig ultraljudssignal. Den är utformad för att stöta bort myggor och andra flygande insekter. Den är enkel att använda och kan bäras på bältet, handleden eller fickan. Den drivs av ett uppladdningsbart batteri och har en lång livslängd.

Den perfekta klockan för sommar och sport

Om du vill ge ditt barn en snygg sportklocka som dessutom skyddar mot myggbett har du kommit helt rätt! Den här klockan ger inte bara ditt barn en makalös stil, utan har framför allt 4 funktioner: Den visar tiden med stil Myggavvisande funktion med ultraljud (ohörbart för människor) Termometer Stegräknare Den uppladdningsbara myggavvisande sportklockan för barn är en bärbar elektronisk enhet som avger en ultraljudsvåg som irriterar myggor. Den är lätt att bära och använda, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter som camping, vandring, fiske och så vidare. Den är också mycket effektiv när det gäller att avvisa myggor och andra flygande insekter.
vit och svart myggavvisande sportklocka för barn

Ett oumbärligt tillbehör för barn!

Den uppladdningsbara myggfria sportklockan för barn är ett viktigt tillbehör för föräldrar som bryr sig om sina barns hälsa och välbefinnande. Denna innovativa klocka är utrustad med ett myggskyddssystem så att ditt barn kan leka säkert utomhus utan att besväras av myggbett. Klockan är tillverkad av högkvalitativa, stötsäkra och reptåliga material för maximal hållbarhet. Den är dessutom lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för sportaktiviteter och utomhuslekar.

Ultra-resistent batteri med lång livslängd

Denna sportklocka för barn är tillverkad av högkvalitativa material och är tålig mot stötar och slitage, och har dessutom ett batteri i toppklass. Den kan användas i 7 dagar i sträck och laddas på bara 30 minuter. Ultraljud är effektivt mot myggor och ofarligt för barn, och är det perfekta sättet att avvisa insekter utan kemikalier. Så varsågod, skydda ditt barn från myggor och ge dem chansen att ta reda på mer om sin aktivitet! Levereras med USB-kabel.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.