Spiderman-hjälm + klockpaket i rött och svart
Spiderman-hjälm + klockpaket
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Spiderman-hjälm + klockpaket

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar Spiderman hjälm + klockpaket, den perfekta accessoaren för din lilla superhjälte! Detta iögonfallande paket innehåller en hjälm och en klocka, båda med ett livfullt Spiderman-motiv. Hjälmen är tillverkad av slitstarkt ABS-material som ger optimal säkerhet och komfort under körningen. Klockan är tillverkad av högkvalitativa kvartsmaterial och har ett läderarmband för en elegant finish.

Slitstark och bekväm att bära

Detta Spiderman hjälm + klockpaket är en perfekt present till alla små pojkar som älskar Spiderman. Setet innehåller en hjälm och en klocka, båda med cool Spiderman-design. Hjälmen är tillverkad av ABS-material av hög kvalitet, vilket gör den slitstark och bekväm att bära, medan kvartsklockan har ett läderarmband och är vattentålig.

Designad för inbitna fans av universum

Spiderman hjälm + klockpaket är en uppsättning produkter som är utformade för inbitna fans av Spiderman-universumet. Paketet består av en hjälm och en klocka, båda med den berömda Spiderman-logotypen. Hörlurarna är supra-aurala och erbjuder utmärkt ljudisolering för total fördjupning i Spiderman-universumet. Det har en integrerad mikrofon för tydlig kommunikation med dina vänner när du spelar online. Headsetet levereras också med en 1,2 meter lång kabel för maximal rörelsefrihet.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.