Rulltennispaket + vit hjälm för pojkar och hjälm med paljetter
Rulltennis för pojkar + hjälmförpackning
1784,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Rulltennis för pojkar + hjälmförpackning

1784,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du att ditt barn ska kunna njuta av utomhusaktiviteter och samtidigt vara säkert? Ge dem då paketet med rulltennis + hjälm för pojke. Detta paket innehåller en färgglad drakformad cykelhjälm och rulltennis. Hjälmen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är bekväm, snygg och lätt. Den har också en unik design som gör att ditt barn kommer att sticka ut från mängden.

Bekväm och hög kvalitet!

Ta en titt på vårt rulltennis- och hjälmpaket för pojkar! Detta paket innehåller en färgglad drakformad cykelhjälm, perfekt för att skydda din lilla medan han rullar. Rulltennis är också perfekt för utomhusaktiviteter. Den är bekväm, lätt och av hög kvalitet, tillverkad med en plastsula.

Den perfekta utrustningen för unga spelare

Roller tennis + hjälm för pojkar är det perfekta setet för unga tennisspelare som vill transportera sin utrustning enkelt och stilfullt. Detta paket innehåller rulltennisskor med en snygg och modern design med ljusa färger och ett sött mönster tryckt på framsidan. Hjälmen som ingår i detta paket är utformad för att ge maximalt skydd för ditt barns huvud. Den är tillverkad av högkvalitativa material, som polykarbonat och gummi, för extra motståndskraft mot stötar och slag.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.