-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Sporthjälm för barn med färgglatt handmotiv

511,0 kr568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av extremsport? Prioritera deras säkerhet och ge dem denna vackra, enfärgade sporthjälm med ett färgglatt handmotiv. Den är lätt, stark och skyddar ditt barns huvud från stötar. Denna barnhjälm är perfekt för cykling, mountainbike, BMX eller skateboard.

Barnens sporthjälm med färgglatt handmotiv är ett viktigt tillbehör för utomhusaktiviteter. Den skyddar huvudet mot stötar och fall tack vare skalet i polykarbonat och skumvadderingen.

Hjälmen är justerbar tack vare det justerbara bandet och fästsystemet med clips. Ventilationsöppningarna ger optimal luftcirkulation så att ditt barn inte svettas. Hjälmen levereras med en bärväska.

Soliditet och komfort

Denna skyddshjälm för barn är tillverkad av kvalitetsmaterial: ABS på utsidan, EPS på insidan med PU-skum. Förutom att hjälmen är stark och pålitlig är den också lätt, mjuk och bekväm att bära.
Denna sporthjälm för barn är tillverkad av mjuk, elastisk polyuretan, vilket gör den mycket bekväm att bära. Den unika handformade designen kommer garanterat att falla barnen i smaken. Öronkåporna är vadderade för extra komfort och hakbandet är justerbart för att passa barnets storlek. Hjälmen är perfekt för cykling, skateboardåkning, sparkcykling eller andra utomhusaktiviteter.

7207-de6c1a.jpeg
7207-ebfaf3.jpeg

En viktig och rolig accessoar

Den färgglada handmönstrade sporthjälmen för barn är ett viktigt tillbehör för små äventyrare som älskar att röra sig och utforska sin omgivning i full säkerhet. Hjälmen är tillverkad av högkvalitativa material för att ge optimalt skydd mot stötar och slag.
Hjälmens design är särskilt tilltalande för barn, med ett färgglatt handmönster som ger en touch av skoj och fantasi. De klara, livfulla färgerna passar perfekt för yngre barn och gör det lätt att känna igen dem när de leker eller idrottar utomhus.
Denna sporthjälm uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna för att garantera maximalt skydd under alla omständigheter.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.