7197-0769bf.jpeg
Färgglad drakformad cykelhjälm för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Färgglad drakformad cykelhjälm för barn

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är cykling en av ditt barns favoritaktiviteter? För att hålla dem säkra, ge dem denna färgglada drakformade cykelhjälm! Det är svårt att inte falla för dess unika charm. Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska att bära den. Dessutom är denna barnhjälm praktisk, slitstark och helt pålitlig.

Den färgglada drakformade cykelhjälmen är ett viktigt tillbehör för ditt barns säkerhet. Den är tillverkad av mjukt, slitstarkt material så att den är bekväm att bära.

Den unika drakformade designen ger en rolig touch till deras look samtidigt som den ger optimalt skydd. Hjälmen är lätt att justera tack vare det justerbara bandet och har även ett ventilationssystem som håller ditt barn svalt och bekvämt.

En helt gjuten hjälm

Denna EPS- och PC-hjälm är helgjuten. Den är robust och ger ditt barn ett effektivt skydd vid ett eventuellt fall. Hjälmen har flera hål och andas och är mycket bekväm att bära. Den är färgglad och rolig och ger ett utmärkt skydd för huvudet. Hjälmen är tillverkad av tålig polykarbonat, med skum inuti för optimal komfort. Den har också en tumhjulsjustering för perfekt passform. Axelremmarna är justerbara för extra komfort och skydd.
7197-d3fe69.jpeg

Att vara igenkännlig

Hjälmen har en rolig och lekfull drakform och är perfekt för barn som vill ha kul och samtidigt vara skyddade när de cyklar, åker skateboard, rullskridskor eller någon annan aktivitet. Den färgglada och livfulla designen kommer att tilltala barn i alla åldrar. Med sin drakform kommer den att ge varje cykeltur en touch av fantasi och magi. De klara färgerna och de omsorgsfullt utformade detaljerna ger hjälmen liv och gör den lätt att känna igen på vägen. Förutom att vara en viktig säkerhetsaccessoar är hjälmen också mycket praktisk.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.