Barnens blå fjärilsparaply med rosa blommor och vit bakgrund
Blått fjärilsparaply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Blått fjärilsparaply för barn

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta vackra blå paraply med fjärils- och blommotiv för barn. Ett charmigt paraply som din lilla prinsessa säkert kommer att älska att bära när det regnar. Det skyddar henne inte bara från att bli blöt när det regnar. Detta barnparaply kommer också att ge henne charm och skydda henne med stil. Det ogenomskinliga tyget i paraplyet skyddar också mot solens strålar.

Detta blå fjärilsmönstrade barnparaply är perfekt för att följa med ditt barn på utflykter! Ramen i polyester gör det lätt och enkelt att hantera, medan det ergonomiska handtaget ger ett bekvämt grepp. Paraplyet har dessutom ett automatiskt öppnings-/stängningssystem, vilket gör det ännu mer praktiskt att använda.

Ett färgglatt paraply

Detta blå fjärilsparaply är det perfekta tillbehöret för att skydda dina barn från regn och samtidigt ge deras outfits en rolig touch. Med sin roliga, färgglada design kommer det säkert att glädja barnen samtidigt som det håller dem torra under den vattentäta duken. Paraplyets fjärilsmotiv är skapat i ljusblå nyanser, vilket skapar ett riktigt visuellt skådespel som garanterat kommer att glädja barnen. Varje fjärilsvinge är fint applicerad på paraplyets tak, vilket ger en fin textur och upphöjd effekt för ett ännu mer imponerande resultat. Om du letar efter en praktisk accessoar som kommer att underhålla dina barn och samtidigt skydda dem från höst- eller vårregn, tveka inte!
6793-f2662a.jpeg
6793-47f68a.jpeg

Rätt storlek för barn

Detta slitstarka, lättanvända paraply ger optimalt skydd mot regn, samtidigt som det ger en rolig, färgglad touch till ditt barns outfit. Tack vare dess mått, som är lämpliga för små händer, kommer ditt barn att kunna öppna och stänga paraplyet på egen hand utan problem. Det ergonomiska handtaget ger ett bra grepp för ökad komfort under användningen. Detta barnparaply är tillverkat av slitstarka, långvariga material och är perfekt för att följa med ditt barn på promenader eller resor i regnet. Den robusta ramen ger också optimalt skydd mot vinden och förhindrar att paraplyet välter eller går sönder.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.