Tredubbelt fjärilsparaply för barn med färgade blommor och fjärilar mot en vit bakgrund
Tredubbelt fjärilsparaply för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tredubbelt fjärilsparaply för barn

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta tredelade fjärilsparaply för flickor. Ett vackert, färgglatt paraply med blommigt tryck och fjärilar som för tankarna till natur och vår. Din lilla prinsessa kommer att älska detta tredelade paraply. Hon kommer att bli förtjust över att fälla upp det när det regnar eller när solen skiner för starkt.

Tredelat fjärilsparaply för barn, tillverkat av högkvalitativt, vattentätt polyestertyg. Paraplyet har automatisk öppning/stängning och en tryckknapp för enkel användning. Det är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att bära med sig. Paraplyet har också en färgglad fjärilsdesign, vilket gör det perfekt för barn.

Ett helautomatiskt paraply

Det tredelade fjärilsparaplyet för barn är en praktisk och rolig accessoar för de små. Produkten är tillverkad av högkvalitativ polyester, ett slitstarkt material som ger ett långvarigt skydd mot regn. Ribborna i rostfritt stål ger också extra styrka till monteringen, vilket garanterar produktens hållbarhet. Det automatiska öppningssystemet gör det enkelt för barn att öppna och stänga paraplyet utan ansträngning. Och tack vare den klämskyddsmekanism som är inbyggd i paraplyets ribbor är barnens fingrar väl skyddade när de hanterar tillbehöret.
6770-f0988c.jpeg

Ett naturligt, färgstarkt tryck

Det tredelade fjärilsparaplyet för barn är en accessoar som små flickor med känsla för livet kommer att älska! Den fjärilsformade basen ger en färgglad, lekfull design som inte går obemärkt förbi i regnet. Fjärilsparaplyet väger bara några hundra gram och är därför lätt att bära. När det är stängt är det ca 25 cm långt och kan förvaras i en liten väska utan att ta upp för mycket utrymme, så att du kan följa med ditt barn vart han än går. Det är praktiskt, ergonomiskt och roligt – allt du behöver i ett paraply!

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.