Hjälm med hög densitet i form av en röd, grön och blå dinosaurie med vit bakgrund
Hjälm med hög densitet i form av en dinosaurie
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Hjälm med hög densitet i form av en dinosaurie

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta sporthjälm med hög densitet i form av en dinosaurie för barn. Han är så söt med sina mjuka ögon och vackra tänder. Din pojke eller flicka kommer garanterat att bli förtrollad av den. Ge den i present och låt den följa med på cykelturen, ridturen eller skateboardturen.

Dinosauriehjälmen med hög densitet är en fantastisk hjälm som skyddar huvudet mot stötar och slag. Den är tillverkad av ett mycket motståndskraftigt material som kan absorbera stötar och slag. Hjälmen är också mycket lätt och bekväm att bära, vilket gör den idealisk för barn.

En slitstark hjälm för barn

Denna skyddshjälm för barn lever upp till sitt namn! Den är tillverkad av PC och EPS och är extremt slitstark och har hög densitet. Denna barnhjälm är mycket effektiv i händelse av kollision. Det är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativa material med hög densitet, vilket gör den mycket slitstark och hållbar. Hjälmen är också mycket bekväm att bära, eftersom den är lätt och ergonomiskt formad. Dessutom har den ett högpresterande ventilationssystem som reducerar svett och håller huvudet svalt.
7235-276e43.jpeg
7235-7bc2eb.jpeg

En färgglad hjälm

Dessa högdensitetshörlurar i form av en dinosaurie är ett roligt och originellt ljudtillbehör som kommer att glädja både sport- och dinosauriefans. Hörlurarnas design är inspirerad av dinosaurier, med en huvudform som täcker huvudet. De klara färgerna och realistiska detaljerna ger hörlurarna en touch av fantasi och skoj. De kan användas på alla utomhusutflykter för att hålla dig säker samtidigt som du visar upp stil och originalitet. Det är ett perfekt val för alla som vill ha en touch av fantasi i vardagen.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.