Pat'Patrouille skoldräkt i blått och rosa på vit matta
Pat’Patrouille skolpaket
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pat’Patrouille skolpaket

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett obestridligt fan av den berömda tecknade serien Patrullen? Då är detta magnifika Pat’Patrol-skolpaket precis vad som behövs för att ta dem tillbaka till skolan!

Finns i blått eller rosa, välj den färg som passar ditt barn och ge dem det perfekta skolpaketet för deras skolår.

Pat’Patrouille-skolväskan är den perfekta följeslagaren till skolan! Med sin färgglada design och favoritkaraktärer är det perfekt för små fans av den berömda TV-serien. Pennväskan är rymlig och har en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av pennor och blyertspennor. De justerbara axelremmarna gör att väskan kan anpassas efter barnets storlek, medan den förstärkta botten ger bra motståndskraft mot slitage.

Det perfekta skolpaketet!

Med sin stora förvaringskapacitet kommer ditt barn att kunna hålla alla sina skolmaterial prydligt organiserade. Detta Pat’Patrouille-fodral är tillverkat av högkvalitativ PVC och kommer att hålla i åratal! Pat’Patrouille skolfodral är den perfekta följeslagaren för vardagliga äventyr! Detta pennfodral med 2 fack har dragkedja och är dekorerat med ett fantastiskt motiv från den berömda TV-serien. Barnen kommer att älska att ta med det överallt, oavsett om det är till skolan eller på en resa.

En oumbärlig accessoar för barn

Pat’Patrols skolpaket är ett måste för barn som älskar denna berömda animerade serie. Det är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det tufft och hållbart. Den är också mycket praktisk tack vare sin stora förvaringskapacitet. Patrols skolväska är dekorerad med färgglada och roliga bilder av karaktärerna från serien, inklusive Chase, Marshall, Ruben och Skye. De klara färgerna och den attraktiva designen gör detta kit till ett perfekt val för barn som vill lägga till en touch av skoj till sin skoldag.

Gör era pennor redo!

Barn kommer att älska vår samling av kit, det ena mer otroligt än det andra. De kommer stolt att kunna visa upp färgerna på sina favorithjältar i skolan. Se upp, de kommer att avundas av många!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.