Bilar skolväska med pennfack
Skolutrustning för bilar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolutrustning för bilar

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn den tecknade serien Cars och letar du efter det perfekta skolpaketet?

Om den berömda Flash McQuenns äventyr är något att gå efter, kommer de att älska vårt magnifika Cars skolpaket för att ta dem tillbaka till skolan!

Cars-skolväska Denna skolväska är perfekt för små Cars-fans! Den är tillverkad av polyester och har dragkedja. Pennfodralet är dekorerat med Flash McQueen-motiv.

Ett kit som ditt barn kommer att älska!

Ta med ditt barn tillbaka till skolan med detta fantastiska Cars-kit med hans favorittecknad film! De kommer att brinna av glädje när de ser det och kan knappt vänta på att få använda det på skolavslutningsdagen! Den är tillräckligt stor för allt ditt barns skolarbete, har en pennhållare och ett invändigt fäste, så att han blir perfekt organiserad för ett hårt arbetande år. Cars skolväska är perfekt för små skolbarn. Den är rymlig och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan. De invändiga facken är praktiska för förvaring av pennor och annat skolmaterial. Dragkedjan är robust och enkel att använda. Ditt barn kommer att älska den färgglada och roliga designen på Cars skolväska.
Bilar skolväska med pennfack

En oumbärlig accessoar för alla fans

Skolpaketet Cars är ett viktigt tillbehör för alla fans av den berömda Disney Pixar-serien. Det är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Bilar-skolväskan har en unik design som alla barn kommer att älska. Det är dekorerat med färgglada bilder av Flash McQueen, huvudpersonen i Cars-serien. Pennfodralet har också en kraftig dragkedja som håller alla pennor, blyertspennor och andra skoltillbehör i säkert förvar. Cars skolfodral är rymligt och har gott om plats för alla viktiga skolprylar.

Gör era pennor redo!

Barn kommer att älska vår samling av kit, det ena mer otroligt än det andra. De kommer stolt att kunna visa upp färgerna på sina favorithjältar i skolan. Se upp, de kommer att avundas av många!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.