SpiderMan pennfodral med dubbla fack och spindelmotiv
SpiderMan-väska med dubbla fack
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

SpiderMan-väska med dubbla fack

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn Spider-Man? Ge dem då detta magnifika SpiderMan pennfodral med två fack!

Han kommer att bli överlycklig när han ser det, och har bara en sak att se fram emot: skolstarten för att använda det och visa upp det för sina klasskamrater!

SpiderMans pennfodral med dubbla fack är perfekt för förvaring av alla dina skolmaterial! De två rymliga facken är perfekta för förvaring av blyertspennor, pennor, suddgummi och andra små tillbehör. SpiderMans eleganta, färgglada design kommer säkert att tilltala alla fans av superhjälten!

Ett praktiskt kit med stil!

Tack vare den stora förvaringskapaciteten kommer ditt barn att kunna hålla alla sina skolmaterial prydligt organiserade i de två separata facken. Detta praktiska och slitstarka Spider-Man pennfodral är perfekt för att följa med ditt barn året runt! Pennfodralet Spider-Man med två fack är perfekt för förvaring och transport av skolmaterial. Det är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det slitstarkt och lätt att rengöra. De två rymliga facken ger praktisk förvaring för alla dina tillhörigheter. De robusta dragkedjorna håller dina tillhörigheter säkra och de justerbara axelremmarna gör att du kan anpassa väskan till din storlek. Den här väskan är perfekt för SpiderMan-fans!
SpiderMan pennfodral med dubbla fack och spindelmotiv

Tillverkad av högkvalitativa material

SpiderMan-fodralet med dubbla fack är ett måste för alla Spider-Man-fans. Det är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Den har två rymliga fack med gott om plats för alla dina pennor, blyertspennor, suddgummin, linjaler och andra viktiga skolmaterial. Båda facken är försedda med robusta dragkedjor för maximal säkerhet för dina tillhörigheter.

Gör era pennor redo!

Barn kommer att älska vår samling av kit, det ena mer otroligt än det andra. De kommer stolt att kunna visa upp färgerna på sina favorithjältar i skolan. Se upp, de kommer att avundas av många!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.