0-cb2719.jpeg
Pokémon-kit med två fack
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon-kit med två fack

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett obestridligt Pokémon-fan och letar du efter ett pennfodral till första dagen i skolan? Då är vårt Pokémon-kit med två fack precis vad du behöver!

Alla barns favoritserie, detta fantastiska universum över generationsgränserna är en dröm för både unga och gamla… Så vad kan vara bättre än ett pennfodral som speglar ditt barns favoritvärld och som följer med dem under hela året? Gör dem en tjänst och ge dem detta magnifika kit till skolstarten!

Detta Pokémon-pennafodral är perfekt för fans av serien! Det har två rymliga fack, som är perfekta för att förvara alla dina skoltillbehör. Dessutom är det dekorerat med olika karaktärer och logotyper från serien, vilket gör det ännu mer attraktivt!

Det perfekta skolpaketet!

Detta Pokémon-fodral återspeglar inte bara ditt barns favoritvärld, utan dess förvaringskapacitet och två fack med dragkedja gör det till det perfekta pennfodralet för ett studieinriktat år. Äntligen ett snyggt pennfodral för skolstarten som håller ditt barn perfekt organiserat året runt! Pokémon-fodralet med dubbla fack är perfekt för fans av den animerade serien. Det är tillverkat av polyester och har dragkedja. Det har 2 fack med dragkedja.

Utformad för att ge en idealisk förvaringslösning

Pokémon-fodralet med dubbla fack är ett praktiskt och snyggt förvaringstillbehör för fans av de berömda japanska videospel- och animationsserierna. Fodralet är utformat för att ge en idealisk förvaringslösning för alla typer av skolmaterial, t.ex. pennor, suddgummi, linjaler, saxar, markörer, överstrykningspennor och mycket mer. Pennskrinet är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot repor, revor och fläckar. Det har också en robust dragkedja som håller alla dina pappersvaror säkert på plats.

Gör era pennor redo!

Barn kommer att älska vår samling av kit, det ena mer otroligt än det andra. De kommer stolt att kunna visa upp färgerna på sina favorithjältar i skolan. Se upp, de kommer att avundas av många!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.