Svartvitt ultraljudsmyggmedel
Ultraljudsmyggmedel för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Ultraljudsmyggmedel för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Bor du i ett område där det finns mycket myggor? Kliar ditt barn sig hela tiden och vill njuta av sommaren i lugn och ro? Då ska du välja vårt ultraljudsmyggmedel! Den återger det ultraljud som myggorna hatar, så att de inte längre kommer att störa ditt barn.

Det är det bästa sättet att avvisa myggor naturligt och utan kemikalier!

Ultraljudsmyggskrämman för barn är en mycket effektiv anordning för att skrämma bort myggor och andra flygande insekter. Den är enkel att använda och mycket säker för barn. Apparaten avger en ljudvåg som är omärkbar för människor men mycket obehaglig för myggor och andra insekter. Denna apparat är mycket effektiv när det gäller att skydda barn mot myggbett och andra insektsbett.

Äntligen en effektiv lösning mot myggor!

När det fina vädret kommer, kommer tyvärr också myggorna tillbaka… Så om du vill skydda ditt barn effektivt mot myggbett ska du välja vårt myggmedel med ultraljud! Den avger ultraljudsvågor som stöter bort alla myggor och andra insekter i närheten. Myggmedlet levereras med en krok som enkelt kan fästas i ett halsband eller i ditt barns byxor… Så att han är skyddad vart han än går! Ultraljudsmyggmedel för barn Med detta ultraljudsmyggmedel är det slut med myggor! Det är mycket effektivt och stöter bort myggor på ett naturligt sätt. Den är säker för barn och innehåller inga kemikalier.

Speciellt utformad för barn!

Ultraljudsmyggmedel för barn är en innovativ produkt som hjälper till att skydda små barn från myggbett. Den är särskilt utformad för barn och använder ultraljudsteknik för att hålla myggorna borta utan användning av kemikalier eller potentiellt farliga ämnen. Ultraljudsmyggskyddet för barn är enkelt att använda och levereras i en liten, kompakt och lätt väska som enkelt kan bäras i en ryggsäck eller ficka. Slå bara på den så börjar ultraljudet avge en ljudfrekvens som stöter bort myggor. Denna frekvens är ohörbar för det mänskliga örat, men är mycket effektiv när det gäller att hålla insekter borta.

Säker och uppladdningsbar

Detta myggmedel är giftfritt och oskadligt för människor och husdjur, så nu kan ditt barn äntligen återuppleva och njuta av sin sommar! USB-uppladdningsbar och med ett batteri med lång livslängd är det det perfekta tillbehöret för att hålla myggorna borta var du än går! Levereras med USB-kabel, fästkrok och bruksanvisning.
Svartvitt ultraljudsmyggmedel

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.