Bärbar 3-i-1 vit och rosa minifläkt med ljus
3-i-1 bärbar minifläkt för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

3-i-1 bärbar minifläkt för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är de varma sommardagarna tillbaka? Då är det dags att ge ditt barn en accessoar som hjälper dem att hålla sig svala varje dag… Vi presenterar vår bärbara 3-i-1-minifläkt! Den är inte bara perfekt för att hålla sig sval hela dagen, den kan också användas som ett externt batteri och ficklampa. Det är tillbehöret som ditt barn inte kommer att vilja vara utan i sommar!

Denna bärbara 3-i-1-fläkt för barn är mycket praktisk och kan användas som fläkt, luftfuktare och luftrenare. Den är perfekt för barn eftersom den är lätt och enkel att bära. Fläkten drivs av ett uppladdningsbart batteri och kan köras i 2 till 3 timmar. Luftfuktaren drivs också av ett uppladdningsbart batteri och kan köras i 4 till 5 timmar. Luftrenaren drivs av en nätkontakt och kan köras i 8 till 10 timmar.

Lite fräschör, men inte bara det!

Med sitt extremt kraftfulla batteri, minimalistiska storlek och söta design med björnhuvud är den lätt att ta med överallt. Denna praktiska bärbara minifläkt kan köras i 24 timmar och laddas upp på bara 2-3 timmar. Dessutom har den 3 tysta ventilationslägen så att du kan justera intensiteten. Denna bärbara 3-i-1-minifläkt för barn är perfekt för varma dagar och utomhusaktiviteter. Den kan användas som bordsfläkt, golvfläkt eller handfläkt. Fläkten drivs av ett uppladdningsbart batteri och kan köras i 2 till 3 timmar. Fläkten är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den idealisk för resor.
Bärbar 3-i-1 vit och rosa minifläkt med ljus

En innovativ och praktisk produkt

Den bärbara 3-i-1-minifläkten för barn är en innovativ och praktisk produkt som håller ditt barn svalt under varma sommardagar. Den lilla fläkten har tre olika funktioner: fläkt, luftfuktare och LED-lampa. Fläkten har mjuka, säkra blad som inte skadar ditt barn. Den är också mycket tyst, så att ditt barn kan sova lugnt samtidigt som det håller sig svalt. Fläkten kan ställas in på två olika hastigheter för att passa ditt barns behov. Denna funktion är särskilt användbar för barn med andningsproblem eller allergier.

En användbar accessoar för vardagen

Den bärbara, hopfällbara designen gör den enkel att bära och använda. Du kan hålla den i handen för att svalka dig eller placera den på en plan yta. Multifunktionell, den har en USB-port och en typ C-port så att du enkelt kan ladda din mobiltelefon eller någon annan elektronisk enhet samtidigt. En oumbärlig sommaraccessoar, ditt barn kommer att älska den och aldrig gå ut utan den igen!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.