Prinsessan Annas klocka med diamantdekoration, rosa armband och blå himmel som bakgrund
Prinsessan Anna-klocka med diamantdekoration
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Prinsessan Anna-klocka med diamantdekoration

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en klocka med en annan karaktär från Frozen-serien, prinsessan Anna. Dina barn kommer att älska designen, med en falsk diamant i form av ett hjärta på boetten.

Sammantaget en mycket flickig och söt klocka för små flickor. En utmärkt julklapp.

Princess Anna-klockan med diamantdekoration är en magnifik klocka för små prinsessor. Den har en rund urtavla med prinsessmotiv och massor av små diamanter. Visarna är silverfärgade och armbandet är i rosa läderimitation med kardborreknäppning. Klockan är vattentålig till 3 ATM och passar barn mellan 3 och 7 år.

Flickornas klocka

En fantastisk present till barn som vill ha en klocka som de vuxna, men i deras Frozen- och Snow Queen-universum. Välj mellan en rad olika färger, som kommer att göra det till en mycket speciell julstund när dina barn sätter denna klocka på sin handled. Princess Anna-klockan med diamantdekor är en magnifik klocka för små prinsessor. Den har en silverfärgad urtavla med prinsessmotiv och massor av små diamanter. Visarna är silverfärgade och armbandet är i rosa läderimitation. Klockan är vattentålig till 3 ATM och passar barn mellan 3 och 7 år.

En elegant och raffinerad modeaccessoar

Princess Anna-klockan med diamantdekoration är en elegant och raffinerad modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor som älskar Snödrottningen. Klockan har ett rosa syntetläderarmband prytt med gnistrande strass, vilket ger den en touch av glamour och sofistikering. Urtavlan är dekorerad med en bild av prinsessan Anna, en av huvudpersonerna i filmen Snödrottningen. Visarna är lättlästa så att ditt barn enkelt kan lära sig klockan samtidigt som det ser elegant och trendigt ut. Princess Anna-klockan med diamantdekoration är också stötsäker och reptålig, vilket gör den till det perfekta valet för aktiva barn som gillar att leka och springa runt.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.