Prinsessan Elsa klocka med rosa nålar, på ett bord bredvid anteckningsböckerna
Elsa prinsessur med visare
170,0 kr193,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Elsa prinsessur med visare

170,0 kr193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För tjejer som vill ha en riktigt fin klocka finns Princess Elsa-klockan med visare. Bilder av prinsessan är inristade i urtavlan, och armbandet i konstläder är vackert dekorerat med snöflingor. Låtsasdiamanter är också placerade på toppen av boetten för att ge den en lyxig look.

Elsa prinsessklocka med visare är en magnifik klocka utsmyckad med gnistrande kristaller. Den har också en hjärtformad urtavla och rosa visare, vilket gör den ännu mer förtrollande. Denna klocka kommer att vara perfekt för små prinsessor som älskar sagor!

Missa inte denna magnifika klocka som kommer att göra underverk för din dotter.

Elsa prinsessa klocka för flickor

En riktig klocka, precis som mammas, men dekorerad för att passa smaken hos små flickor som är fans av prinsessan Elsa, snödrottningen. Klockan finns i flera olika färger och är en utmärkt julklapp. Elsa-prinsessans klocka med visare är en underbar present till små prinsessor. Klockan har en hjärtformad urtavla med Disney Princess-logotypen och rosa visare. Små prinsessor kommer att älska att bära denna underbara klocka vart de än går.
28945-d3ff4b.jpeg

Ett elegant och praktiskt smycke

Princess Elsa-klockan med visare är ett elegant och praktiskt smycke för små flickor som älskar den berömda Disneyhjältinnan. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband med en färgglad bild av prinsessan Elsa på urtavlan. Visarna är tydliga och lättlästa, med markerade siffror som hjälper barn att lära sig klockan. Klockan är utrustad med ett exakt kvartsurverk som garanterar exakt tid hela tiden. Med sin överlägsna kvalitet och charmiga design kommer denna klocka säkert att bli en favorit bland Snödrottningens fans.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.