29103-be3bf1.jpeg
Barnklocka med motiv av Musse eller Mimmi
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnklocka med motiv av Musse eller Mimmi

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vacker barnklocka med en glad design av Musse eller Mimmi. Boetten är dekorerad med en bild av Musse eller Mimmi, beroende på vilken färg du väljer. Notera detaljen att även timsiffrorna är i färg. Du kan välja mellan en rad olika färger på läderklockan.

Barnklockan med Mickey- eller Minnie-design är perfekt för barn som älskar Disneyfigurer. Den har en färgglad urtavla med Musse eller Mimmis leende ansikte och ett mjukt, bekvämt silikonarmband. Klockan är också vattenresistent, perfekt för utomhusaktiviteter eller bad. Barnen kommer att älska att bära denna söta och roliga klocka, och du kommer enkelt att kunna hålla koll på deras framsteg när det gäller att lära sig klockan.

Mickey eller Minnie klocka

En härlig present till barn som vill ha en klocka som de vuxna, men i deras Musse och Mimmi värld. Klockan finns i flera olika färger och dina barn kommer att ha roligt när de sätter den på handleden. Barnklockan med Musse eller Mimmi design är elegant och rolig på samma gång. Den har en rund urtavla med det leende ansiktet av Musse eller Mimmi i mitten. Visarna är färgglada och lätta att läsa av. Silikonarmbandet är mjukt och bekvämt att bära. Barnklockan med Musse eller Mimmi design är en utmärkt present till barn i alla åldrar.
29103-29e4e4.jpeg

Speciellt utformad för barn

Barnklockan med Musse- eller Mimmidesign är ett måste för små fans av dessa berömda Disneyfigurer. Klockan är speciellt utformad för barn, med ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar perfekt på deras känsliga handleder. Urtavlan har en färgglad bild av Musse eller Mimmi, beroende på vad barnet väljer. Siffrorna är tydligt markerade för att göra det enklare att läsa av tiden, vilket är perfekt för att hjälpa barn att lära sig läsa av tiden. Med sin höga kvalitet och bedårande design kommer den här klockan garanterat att bli en hit bland små Disney-fans.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.