En digital uppkopplad klocka för barn i svart med ett armband och några röda inslag. Displayen visar tid, datum och annan användbar information.
Modern uppkopplad klocka för pojkar med pulsmätare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Modern uppkopplad klocka för pojkar med pulsmätare

306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna moderna uppkopplade klocka för pojkar är en smart klocka som kombinerar teknik och stil. Med sin tidlösa design kommer den att smälta in perfekt i din look. Klockan har en högupplöst färgdisplay som visar tiden och mycket mer.

Den har också en integrerad pulsmätare så att du alltid kan hålla koll på din puls. Klockan kan synkroniseras med din smartphone.

Den perfekta klockan för hans äventyr!

Denna moderna uppkopplade klocka för pojkar är den perfekta följeslagaren för unga idrottare. Den har en integrerad pulsmätare som möjliggör realtidsspårning av prestanda och kardiovaskulär hälsa under fysisk aktivitet. Den har också en mängd praktiska funktioner som aviseringsdisplay, åtkomst till applikationer, stegräknare och larm. Den eleganta, hållbara designen finns i en rad olika färger för att passa alla stilar. Tack vare det långlivade batteriet kan du njuta av de avancerade funktionerna utan att behöva ladda klockan varje dag. Denna uppkopplade klocka är det perfekta valet för unga människor som vill hålla sig uppkopplade och i form.

En oumbärlig modeaccessoar

Denna moderna uppkopplade klocka för pojkar är en oumbärlig modeaccessoar för alla unga män som vill ligga i framkant när det gäller teknik. Med sin snygga design och oklanderliga finish kommer den att smälta in perfekt i din look. Den har en inbyggd pulsmätare som låter dig övervaka din puls i realtid. Så att du kan hålla exakt koll på din fysiska aktivitet och bättre förstå hur din kropp fungerar. Den anslutna klockan är också kompatibel med din smartphone och kan visa aviseringar, samtal och inkommande meddelanden. Du kan också göra din klocka personlig med digitala och analoga urtavlor och en mängd olika färger. Denna moderna uppkopplade klocka för pojkar är ett måste för unga män som vill ligga i framkant när det gäller teknik och enkelt hålla koll på sin hälsa.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.