Två sammankopplade barnklockor, en rosa och en svart mot en blå och rosa bakgrund.
Fyrkantig och färgglad kopplad klocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Fyrkantig och färgglad kopplad klocka för barn

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna färgglada, fyrkantiga barnklocka är den perfekta accessoaren för små äventyrare. Den har en fyrkantig, stöttålig plasthölje med en ljus, iögonfallande färg som garanterat kommer att glädja barn. Urtavlan är läsbar och tydlig, med lättlästa timmarkörer och visare som rör sig smidigt.

.

Bekväm och bedårande!

Denna färgglada, fyrkantiga barnklocka är den perfekta följeslagaren för små äventyrare. Den har en unik, elegant design som passar perfekt till alla klädstilar. Klockan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den exceptionellt robust och hållbar. De klara, djärva färgerna ger en touch av originalitet och skoj till alla outfits. Klockan har en lättläst digital urtavla så att barnen kan hålla reda på den exakta tiden. Dessutom har den ett inbyggt larm så att barnen kan hålla koll på sin fritid. Tack vare den praktiska designen och de innovativa funktionerna är den här färgglada, fyrkantiga barnklockan den perfekta följeslagaren för små äventyrare.
81598-a2cd90.jpeg

Den perfekta presenten till små äventyrare

Denna fyrkantiga, färgglada och anslutna barnklocka är den perfekta presenten till små äventyrare. Den har en högupplöst LCD-skärm som visar tid och datum samt aviseringar. Den är utformad för att vara robust och hållbar, och är skyddad mot repor och stötar. Klockan har också inbyggd GPS-spårning så att föräldrar kan hålla ett öga på sina barn. Den levereras med en mängd olika färgade urtavlor för att passa alla stilar och tillfällen. Slutligen är den kompatibel med Android och iOS, så att föräldrar kan övervaka och hantera sina barn på distans.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.