fyra klockor av samma modell som presenteras rakt på sina armband, en blå, en vit, en röd och en gul
Färgglad fyrkantig barnklocka med liten figur på armbandet
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Färgglad fyrkantig barnklocka med liten figur på armbandet

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna barnklocka är en blandning av stil och funktionalitet. Med sin fyrkantiga design och ljusa färger kommer den att göra ditt barns liv lite roligare. Armbandet är tillverkat av ett mjukt, bekvämt tyg som passar perfekt runt handleden.

Med sin lekfulla design, robusthet och användarvänlighet är den här klockan ett viktigt tillbehör för alla barn som vill lära sig klockan och samtidigt ha roligt.

Barnen kommer att älska det!

Denna fyrkantiga, färgglada barnklocka är den perfekta accessoaren för att komplettera ditt barns look. Den unika designen gör att den skiljer sig från andra klassiska klockor. Armbandet pryds av en liten karaktär som kommer att ge ditt barn en touch av skoj. De ljusa, glittrande färgerna ger en touch av originalitet till hans eller hennes outfit. Klockan har ett exakt och pålitligt kvartsurverk och ett batteri med lång livslängd. Storleken är perfekt för barnhandleder och låset är lätt att öppna och stänga. Denna klocka är den perfekta accessoaren som följer med ditt barn vart det än går!
fyra klockor av samma modell som presenteras rakt på sina armband, en blå, en vit, en röd och en gul

En oumbärlig modeaccessoar

Denna färgglada fyrkantiga barnklocka är en oumbärlig modeaccessoar för din lilla älskling. Med sin eleganta design och ljusa färg passar den perfekt till alla looker. Armbandet har en söt liten figur som ger ditt barns look en extra touch av stil. Klockan har ett exakt och pålitligt kvartsurverk, så ditt barn kommer att kunna se tiden exakt. Dessutom är armbandet justerbart för att passa ditt barns storlek. Denna färgglada, fyrkantiga barnklocka är ett utmärkt val för att komplettera ditt barns look och lära dem att hantera sin tid.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.