tre klockor som ligger platt på ett gult bord, en rosa, en blå och en vit, de har en söt liten katt i urtavlan och två kattöron ovanför urtavlan
Söt liten kattflickas klocka
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Söt liten kattflickas klocka

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta och roliga klocka är perfekt för barn. Med sin design som föreställer en liten katt kommer den säkert att glädja de allra minsta. Det mjuka silikonarmbandet är bekvämt och lätt att bära. Den är utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk.

Med sin färgglada, lekfulla design kommer den säkert att bli ett eftertraktat föremål bland ditt barns vänner.

Barnen kommer att älska det!

Denna söta lilla kattklocka är perfekt för unga tjejer som älskar djur och tjejig stil. Med sin söta och roliga design kommer den säkert att glädja din lilla prinsessa. Klockan är designad med mjuka färger och ett sött kattmotiv för att göra looken komplett. Klockan har ett mjukt och slitstarkt silikonarmband som gör den bekväm att bära. Klockan har en lättavläst rund urtavla med en visare för timmen och en för minuterna. Siffrorna är tydligt tryckta på urtavlan för exakt avläsning. Klockan är vattentålig, så du kan bära den varje dag utan att behöva oroa dig för stänk. Dessutom levereras den med ett förinstallerat batteri så att den är redo att användas. Ge den här klockan till din lilla flicka så kommer hon att bli glad över att bära den varje dag.
tre klockor som ligger platt på ett gult bord, en rosa, en blå och en vit, de har en söt liten katt i urtavlan och två kattöron ovanför urtavlan

En oumbärlig accessoar för unga tjejer

Denna söta lilla kattklocka är ett måste för unga tjejer som vill lägga till en touch av nyckfullhet till sin look. Med sin unika och söta design kommer den garanterat att väcka uppmärksamhet. Klockan har en rund urtavla i silvermetall med en liten katt i relief på framsidan. De svartvita visarna kontrasterar mot den silverfärgade bakgrunden och katten, vilket ger klockan en riktigt bedårande look. Det mjuka silikonarmbandet är bekvämt att bära och passar perfekt runt handleden. Klockan är också mycket praktisk eftersom den är vattentät och stöttålig. En söt liten kattklocka för tjejer är ett utmärkt val för alla unga tjejer som letar efter en accessoar som är både söt och praktisk.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.