på ett träbord, två klockor av samma modell, nära en trälåda, en rosa och en svart, med en söt liten kanin med glasögon på urtavlan
Söt liten kaninklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söt liten kaninklocka för barn

181,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta barnklocka är den perfekta följeslagaren för din lilla kanin var den än går. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både robust och lätt. Den unika och roliga designen kommer garanterat att falla ditt barn i smaken.

Denna klocka erbjuder en unik kombination av funktionalitet och charm, och kommer säkert att älskas av ditt lilla monster.

En fantastisk klocka

Denna söta och roliga klocka är perfekt för barn. Den har en rund urtavla med glasögon på en liten kanins ansikte, vilket gör den till en mycket charmig klocka. Klockan är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den hållbar och säker att bära. Armbandet är justerbart och tillverkat av ett mjukt, bekvämt material, så att barn kan bära klockan hela dagen utan att känna sig obekväma. Klockan är också vattentät, så den är säker att bära på stranden eller i poolen. De klara färgerna och den söta designen gör klockan ännu mer attraktiv och underhållande. Klockan är en utmärkt present till barn och kommer garanterat att uppskattas.
på ett träbord, två klockor av samma modell, nära en trälåda, en rosa och en svart, med en söt liten kanin med glasögon på urtavlan

Den perfekta presenten till ditt barn

Denna söta lilla kaninklocka med boett är den perfekta presenten till ditt barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material, med en ljusrosa färg och söta detaljer som garanterat kommer att glädja ditt barn. Klockan levereras med ett mjukt, flexibelt silikonarmband som passar bekvämt runt ditt barns midja. Siffrorna på urtavlan är lätta att läsa och visarna är färgade för bättre synlighet. Klockan har också en robust och hållbar boett i rostfritt stål som tål stötar och repor. Den söta och färgglada designen på denna klocka kommer säkert att glädja ditt barn och ge det en extra touch av stil.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.