Söt liten enhörningsklocka för barn
Söt liten flicka enhörning klocka
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Söt liten flicka enhörning klocka

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta lilla enhörningsklocka för barn är den perfekta accessoaren för att komplettera ditt barns look. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en enhörningsformad urtavla i ljusa, glada färger. Armbandet är tillverkat av mjukt, slitstarkt material.

Stig in i en magisk värld

Denna söta lilla enhörningsklocka är en viktig accessoar för att komplettera din lilla flickas look. Med sin unika design och ljusa färger kommer den att glädja små flickor som älskar enhörningar. Klockan är tillverkad av robust och tålig plast, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Den har också en rund urtavla med romerska siffror för enkel avläsning av tiden. Armbanden är justerbara, vilket ger ditt barn stor rörelsefrihet. Klockan levereras med ett batteri för lång livslängd och en kvalitetsgaranti. Det är en perfekt present till barn som älskar enhörningar och vill vara moderiktiga.
81691-14bffb.jpeg

Perfekt för unga flickor

Denna söta lilla enhörningsklocka är perfekt för unga tjejer som vill lägga till en touch av magi till sin look. Med sin unika och färgglada design kommer den garanterat att väcka uppmärksamhet och göra folk avundsjuka. Klockan har ett hållbart plasthölje med rund urtavla och lättlästa visare. Den har ett sött enhörningsmotiv, med pastellfärger som ger en touch av mjukhet och nyckfullhet. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt silikon så att klockan passar alla handleder. Denna söta lilla enhörningsklocka är en utmärkt present till unga tjejer som vill känna sig speciella och magiska.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.