Söt liten tigerklocka för barn
Söt liten pojke med tigerklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söt liten pojke med tigerklocka

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta barnklocka är en viktig accessoar för din lilla älsklings garderob. Den har en charmig liten tiger på urtavlan, som kommer att glädja de allra minsta. Klockan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är utformad för att vara hållbar och klara ditt barns dagliga äventyr.

En förtjusande, lekfull klocka

Denna söta lilla tigerklocka för barn är en modeaccessoar som är både rolig och trendig. Med sin originella design och ljusa färg kommer den säkert att tilltala unga människor. Klockan är tillverkad av ett tufft, mjukt material som är bekvämt att bära och mycket behagligt att ta på. Den har en lättläst urtavla och en minut- och timvisare. Armbandet är justerbart och kan ställas in så att det passar ditt barn. Den här klockan är perfekt för barn som vill känna sig moderiktiga och lära sig klockan. Den är perfekt för speciella tillfällen eller för att följa med ditt barn vart det än går.
81702-74ea14.jpeg
81702-e99589.jpeg

En söt och rolig accessoar

Denna lilla pojkklocka är en söt och rolig accessoar som kommer att komplettera ditt barns look. Klockan har en bedårande tiger, vilket ger den en touch av nyckfullhet och färg. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en exakt, hållbar kvartsrörelse. Urtavlan är lätt att läsa av och har romerska och arabiska siffror. Armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt läder och stängs med ett stiftspänne. Den finns i en rad ljusa, glada färger, vilket gör den perfekt för barn. Denna modell är också vatten- och stöttålig, vilket gör den till en mycket praktisk och hållbar klocka. Ditt barn kommer att bli förtjust över att bära denna söta och färgglada tigerklocka, och det kommer att se bra ut!

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.