Lilla röda papegojan klocka för barn
Lilla röda papegojan klocka för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Lilla röda papegojan klocka för barn

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna barnklocka är perfekt för små djurälskare! Med sin söta, färgglada design har den en liten röd papegoja som kommer att ge ditt barn en touch av skoj. Klockan har en lättläst urtavla med visare och en krona för enkel tidsinställning.

En klocka tillägnad barn!

Denna magnifika barnklocka är den perfekta följeslagaren för ditt lilla glädjeämne. Den har en bedårande liten röd papegoja, vilket gör den till en söt och originell accessoar. Klockan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den robust och hållbar. Den har också en lättläst digital urtavla. De klara färgerna och mönstren är perfekta för att uppmuntra ditt barn att utveckla sin förmåga att avläsa tiden. Armbandet är justerbart och ger en känsla av komfort och säkerhet. Den här klockan är den perfekta accessoaren som följer med ditt barn vart det än går.
81709-80785a.jpeg
81709-c2f80b.jpeg

Perfekt för yngre barn

Denna lilla röda papegoja är perfekt för de allra yngsta. Den söta, färgglada designen kommer att glädja de små. Armbandet är tillverkat av mjukt silikon, vilket gör det bekvämt att bära. Klockans urtavla är täckt av en hållbar och robust mineralglas. Urtavlan är dekorerad med en söt liten röd papegoja och lättlästa arabiska siffror. Klockan drivs av ett knappbatteri, vilket innebär att det är mycket praktiskt och enkelt kan bytas ut. Den är också vattentålig till 30 meter, vilket gör den perfekt för vattenaktiviteter. Så föräldrar kan vara säkra på att deras barn alltid är tryggt och i tid.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.