En grön klocka med en liten dinosaurie på, på ett vitt bord.
Färgglad barnklocka med liten dinosaurie
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglad barnklocka med liten dinosaurie

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den färgglada barnklockan med liten dinosaurie är en rolig och praktisk accessoar för små barn. Klockan är speciellt utformad för barn, med en rolig design och klara färger som fångar deras uppmärksamhet. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband.

Så gulligt!

Den färgglada barnklockan med liten dinosaurie är den perfekta accessoaren för yngre barn. Klockan har designats speciellt för barn, med klara färger och en rolig design som kommer att tilltala alla små äventyrare. Klockan har ett mjukt, bekvämt plastarmband som enkelt passar runt barns handleder. Klockans runda urtavla har en rolig liten dinosaurie som ger en lekfull touch till helhetsintrycket. Siffrorna är tydligt synliga, vilket gör det enkelt för barn att lära sig klockan.

Barnen älskar det!

Den färgglada barnklockan med den lilla dinosaurien är en rolig och praktisk accessoar för små barn. Den roliga designen kommer att fånga barnens uppmärksamhet och få dem att vilja bära den varje dag. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband som passar barns handleder perfekt. Urtavlan är också lätt att läsa, med tydliga siffror och en väl synlig minutvisare. Den lilla dinosaurien på urtavlan ger den här barnklockan en touch av fantasi och färg. Klockans ljusa, glada färger fångar blicken och stimulerar barnens fantasi.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.