minnie-flickans klocka med ljusrosa armband och guldfärgad urtavla
Minnie-flickklocka med färgat armband
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Minnie-flickklocka med färgat armband

750,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Minnie-flickklockan med färgat band är en bedårande och praktisk modeaccessoar för små flickor som gillar att ge sin outfit en touch av fantasi. Klockan har en rund urtavla med en bild av Minnie, som säkert kommer att glädja Disney-fans.

Flickorna älskar det!

Minnie-flickklockan med färgat band är ett måste för alla små flickor som älskar Disneys berömda mus. Klockan har en ljus, rund urtavla med Mimmis leende ansikte, omgiven av tydliga, lättlästa siffror. De kontrasterande visarna gör det också lätt att läsa av tiden. Armbandet är lika charmigt som urtavlan. Det är tillverkat av mjukt, slitstarkt konstläder som gör det bekvämt att bära hela dagen.
minnie-flickans klocka med ljusrosa armband och guldfärgad urtavla

Välj din favoritfärg!

Minnie-flickklockan med färgat band är en söt och praktisk modeaccessoar för unga flickor som älskar den berömda Disney-musen. Klockan har en rund vit urtavla med en bild av Mimmi Pigg, omgiven av en silverglänsande metallboett. Siffrorna är tydligt angivna på urtavlan, vilket gör det lätt att läsa av tiden.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.