tre flickklockor som ligger platt på ett marmorbord, en blå, en vit och en rosa, med en söt liten katt ritad på urtavlan
Flickklocka med färgat armband och urtavla med liten katt
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Flickklocka med färgat armband och urtavla med liten katt

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Flickklockan med färgat armband och urtavla med liten katt är en rolig, lekfull modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor. Klockan har ett bekvämt läderarmband och finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger som passar alla stilar.

Med sin lekfulla design och praktiska funktioner är den här klockan ett säkert val för alla tillfällen.

Helt enkelt bedårande!

Flickklockan med färgat armband och liten katt urtavla är en bedårande modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor. Klockan har ett mjukt och bekvämt silikonarmband och finns i en mängd olika ljusa och glada färger som ger alla outfits en rolig touch. Urtavlan pryds av en söt liten katt som ger en lekfull och rolig touch till hela looken. Visarna är tydliga och lättlästa, med siffror som hjälper barn att lära sig klockan.

En fin touch av fantiasie!

Flickklockan med färgat armband och liten katt urtavla är en söt och praktisk accessoar för unga flickor. Armbandet finns i en rad klara, iögonfallande färger som ger alla outfits en rolig touch. Urtavlan är rund och föreställer en söt liten kattunge med ett busigt uttryck. Siffrorna är tydliga och lätta att läsa, vilket gör den till en perfekt klocka för den som vill lära sig att läsa av tiden. Visarna är också lätta att urskilja, så att barnen vet exakt när det är dags att gå till skolan eller sina favoritaktiviteter.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.