flickklocka med genomskinligt band , placerad på högkant på ett rosa bord , nära en glaskrona
Flickklocka med pastellfärgat armband och liten blomma på urtavlan
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flickklocka med pastellfärgat armband och liten blomma på urtavlan

306,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Flickklockan med pastellfärgat armband och liten blomma på urtavlan är en elegant och charmig modeaccessoar för unga flickor. Det mjuka silikonarmbandet finns i en rad pastellfärger, från ljusrosa till himmelsblått och lavendellila.

Enkelt och elegant!

Flickklockan med pastellfärgat armband och liten blomma på urtavlan är en charmig och elegant modeaccessoar för unga flickor.
Med sitt mjuka, bekväma syntetläderarmband är klockan lätt att bära hela dagen utan att det känns obehagligt eller irriterande.
Armbandet finns i en rad trendiga pastellfärger som rosa, blått, lila och grönt, så att flickor kan välja sin favoritfärg för att komplettera sin outfit.

En känslig beröring!

Flickklockan med pastellfärgat armband och liten blomma på urtavlan är en elegant och charmig modeaccessoar för unga flickor.
Med sitt mjuka och bekväma syntetläderarmband är klockan lätt och bekväm att bära hela dagen. Armbandet finns i en mängd mjuka pastellfärger, t.ex. rosa, blått, lila och grönt, så att flickor kan välja sin favoritfärg.
Urtavlan pryds av en liten, fin blomma som ger en touch av femininitet och charm till den övergripande looken.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.