två klockor som ligger bredvid varandra, en i guld och en i rosa, i rostfritt stål
Digital flickklocka med armband i rostfritt stål
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Digital flickklocka med armband i rostfritt stål

295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den digitala flickklockan med armband i rostfritt stål är en elegant och praktisk accessoar för unga flickor som vill ge sin look en touch av sofistikering. Klockan har en lättläst digital urtavla som visar tid, datum och till och med stoppur.

En riktig pärla!

Den digitala flickklockan med armband i rostfritt stål är en elegant och praktisk accessoar för unga flickor. Klockan har en lättläst digital urtavla som visar tid, datum och veckodag. Klockans boett är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket gör den tålig och hållbar. Armbandet i rostfritt stål är också mycket robust och reptåligt, men ändå bekvämt att bära.

Hans nya dagliga följeslagare!

Den digitala flickklockan med armband i rostfritt stål är en snygg och praktisk modeaccessoar för unga flickor. Klockan har en lättläst digital urtavla som visar tid, datum och veckodag. Armbandet i rostfritt stål är slitstarkt och reptåligt, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsbruk. Klockan har en enkel och modern design med silverfärgad boett i rostfritt stål och matchande armband.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.