klocka för flicka, två färger av samma modell presenteras tillsammans, en rosa och en blå, de är på ett rosa stöd, urtavlan föreställer huvudet på en teddybjörn
Tjejklocka med urtavla i form av ett sött teddybjörnshuvud
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tjejklocka med urtavla i form av ett sött teddybjörnshuvud

295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Flickklockan med den söta urtavlan i form av ett teddybjörnshuvud är den perfekta modeaccessoaren för små flickor som gillar att ge sina kläder en touch av nyckfullhet. Klockan har en urtavla i form av ett teddybjörnshuvud, vilket är både lekfullt och gulligt.

Små flickor älskar det!

Flickklockan med formad urtavla är en elegant och praktisk modeaccessoar för unga flickor. Den lekfulla klockan har en originell urtavla som föreställer huvudet på en teddybjörn. Det gör klockan unik och mycket populär bland småflickor. Armbandet är i allmänhet tillverkat av läder, som är mjukt och bekvämt att bära. Det är också justerbart för att passa alla handledsstorlekar. Varje färg motsvarar en annan stil, så flickor kan välja den klocka som passar dem bäst.
klocka för flicka, två färger av samma modell presenteras tillsammans, en rosa och en blå, de är på ett rosa stöd, urtavlan föreställer huvudet på en teddybjörn

Perfekt för barn!

Flickklockan med söt urtavla i form av ett nallebjörnshuvud är en bedårande och praktisk accessoar för små flickor som vill ge sin outfit en touch av nyckfullhet. Klockan har en rund urtavla i form av ett nallebjörnshuvud, med rundade öron och mjuka ögon som ger en touch av charm till ensemblen. Klockans läderarmband är också mycket vackert och passar perfekt på ditt barns handled.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.