Snow Queen-klocka med rosafärgat armband mot vit bakgrund
Snow Queen-klocka med färgat armband
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Snow Queen-klocka med färgat armband

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Snow Queen-klockan med färgat armband är ett måste för alla som älskar den berömda prinsessan Elsa och hennes förtrollande värld. Klockan har tillverkats med omsorg för att erbjuda en elegant och originell design som kommer att tilltala både barn och vuxna. Klockans boett är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hög motståndskraft och lång livslängd. Urtavlan är dekorerad med motiv inspirerade av Snödrottningens värld, inklusive Elsas slott och filmens symboliska snöflingor. Visarna är också utsmyckade med snöflingor för att förstärka klockans vintriga atmosfär. Klockarmbandet är tillverkat av mjukt och bekvämt silikon. Det finns i en rad ljusa, glada färger, inklusive rosa, blått och lila, för att passa alla smaker och outfits.

För prinsessor!

Snow Queen-klockan med färgat armband är den perfekta modeaccessoaren för fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes sagovärld. Klockan har en rund urtavla med en bild av Snödrottningen som ger din handled en touch av magi. Klockans färgglada armband är också en viktig del av dess design. Det består av flera färgglada band, t.ex. blå, rosa och lila, som flätas samman för att skapa en slående visuell effekt.

Hennes drömmars klocka!

Snow Queen-klockan med färgat armband är den perfekta modeaccessoaren för fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes förtrollande värld. Klockan har en rund urtavla med ikoniska karaktärer från den animerade filmen, som Elsa, Anna, Olaf och Kristoff. Visarna är tydliga och lättlästa, så att du snabbt och exakt kan läsa av tiden. Det färgglada armbandet är tillverkat av mjukt, bekvämt läder.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.