Snow Queen-klocka med färgat armband och rosa hjärtdiamant
Snow Queen-klocka med färgat armband och hjärtformad diamant
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Snow Queen-klocka med färgat armband och hjärtformad diamant

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Snow Queen-klockan är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda prinsessan Elsa. Klockan har ett färgglatt silikonarmband som är mjukt, tåligt och bekvämt att bära, och stängs enkelt med ett stiftspänne. Armbandet är dekorerat med motiv inspirerade av den animerade filmen. Urtavlan är rund och vit, med tydliga svarta arabiska siffror för enkel avläsning. Visarna är också svarta och kontrasterar perfekt mot den vita bakgrunden på urtavlan.

Blivande prinsessor älskar det!

Snödrottningens klocka är en elegant och lekfull accessoar som kommer att glädja fans av den berömda Disney-serien. Klockan har ett färgglatt armband som för tankarna till den förtrollande världen i Arendelle, kungariket där filmens handling utspelar sig. De ljusa, skimrande färgerna på armbandet matchas av de pastelliga och blåaktiga tonerna på urtavlan, vilket skapar en visuellt tilltalande harmoni. Klockans urtavla pryds av en hjärtformad diamant som ger helheten en touch av glamour och sofistikering.
Snow Queen-klocka med färgat armband och rosa hjärtdiamant

En riktig prinsessklocka!

Snödrottningens klocka är en elegant och rolig accessoar för fans av den berömda Disney-serien. Klockan har ett färgglatt armband som är prytt med olika motiv som representerar de ikoniska karaktärerna från filmen, såsom Elsa, Anna, Olaf och Kristoff. Armbandet har också en gnistrande hjärtdiamant som ger en touch av glamour till helheten. Klockans urtavla är också dekorerad med bilder av Snödrottningen, samt tydliga, lättlästa siffror för att indikera tiden.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.