Röd klocka med liten katt för en flicka mot ett glas och gulddekoration på en rosa bakgrund
Röd klocka med liten katt för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Röd klocka med liten katt för flickor

295,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den röda kattklockan för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja små flickor som älskar katter. Klockan har ett ljusrött silikonarmband som är mjukt och bekvämt att bära, och passar lätt på alla handleder tack vare det justerbara spännet. Klockans runda urtavla pryds av en söt liten gyllene katt, vilket ger en touch av nyckfullhet och skoj till den övergripande looken. Den röda klockan med liten katt för flickor är utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk, vilket gör det snabbt och enkelt att läsa av tiden tack vare de tydliga visarna och siffrorna.

Eleganta smycken!

Den röda klockan med liten katt för flickor är en lekfull och bedårande modeaccessoar som kommer att glädja de allra yngsta. Klockan har ett ljusrött silikonarmband som är mjukt och bekvämt att bära, och passar lätt på alla handleder tack vare det justerbara spännet. Den runda urtavlan föreställer en söt liten katt med glittrande ögon och spetsiga öron, vilket ger en touch av nyckfullhet till den övergripande looken. Guldsiffrorna syns tydligt på den vita urtavlan, vilket gör det lättare för barn som fortfarande håller på att lära sig att läsa av tiden.
Röd klocka med liten katt för en flicka mot ett glas och gulddekoration på en rosa bakgrund

I läder för att hålla länge!

Den röda kattklockan för flickor är en söt och praktisk accessoar som kommer att glädja små kattälskande flickor. Klockan har ett ljusrött silikonarmband som är mjukt och bekvämt att bära och som enkelt kan justeras efter handledens storlek tack vare spännet. Den runda urtavlan är också röd, med tydliga siffror för enkel avläsning. Men det som verkligen gör den här klockan speciell är den lilla katten på urtavlan.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.