Färgglad röd SpiderMan-klocka för pojkar, stängd och placerad på det högra armbandet, på en rosa ställning
Färgglad SpiderMan-klocka för pojkar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Färgglad SpiderMan-klocka för pojkar

204,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den färgglada Spider Man-klockan för pojkar är ett måste för alla fans av Spider-Man. Klockan har designats med särskild uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en unik och fängslande design som kommer att tilltala alla små pojkar.

Vår färgglada Spider-Man-klocka för pojkar är en rolig och praktisk accessoar som kommer att glädja alla fans av superhjälten.

För dig som älskar äventyr!

Den färgglada SpiderMan-klockan för pojkar är ett måste för alla Spider-Man-fans. Klockan har en dynamisk, lekfull design som garanterat kommer att tilltala barn. Den har utformats med ett robust plastarmband för optimal komfort på handleden. Urtavlan pryds av en bild av SpiderMan i aktion, vilket ger klockan en unik touch av stil.
Färgglad röd SpiderMan-klocka för pojkar, stängd och placerad på det högra armbandet, på en rosa ställning

Han kommer att älska att säga vad klockan är!

Den färgglada SpiderMan-klockan för pojkar är en fantastisk modeaccessoar som kommer att tilltala alla fans av den berömda superhjälten. Klockan har designats med fokus på detaljer och kvalitet, vilket gör den till ett perfekt val för barn som vill lägga till en touch av stil till sin outfit. Klockarmbandet är tillverkat av slitstarka och tåliga material, vilket garanterar att det kommer att hålla i många år framöver. Det har också ett lättanvänt lås, så att barn enkelt kan justera det till sina handleder.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.