SpiderMan-klocka med läderarmband, blå, orange och svart modell
SpiderMan-klocka med armband i läderimitation för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

SpiderMan-klocka med armband i läderimitation för pojkar

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

SpiderMan-klockan med konstläderarmband för pojkar är en praktisk och rolig modeaccessoar. Denna klocka är designad för fans av den berömda Marvel-superhjälten SpiderMan. Den har en elegant och originell design som kommer att tilltala alla barn.

Hjälten från stora äventyr!

SpiderMan-klockan med konstläderarmband för pojkar är en oumbärlig modeaccessoar för alla fans av den berömda superhjälten. Klockan har en modern och elegant design med en rund svart urtavla med ett rött och vitt SpiderMan-motiv. Siffrorna är tydliga och lättlästa, vilket gör det enkelt för ditt barn att se vad klockan är. Läderarmbandet ger klockan en sofistikerad touch samtidigt som det ger optimal komfort för ditt barns handled.
SpiderMan-klocka med läderarmband, blå, orange och svart modell

En superhjälte som ingen annan!

SpiderMan-klockan med konstläderarmband för pojkar är ett måste för alla fans av den berömda superhjälten. Klockan har en unik och originell design med en rund svart urtavla med en bild av SpiderMan i aktion och tydliga siffror för enkel avläsning av tiden. Det svarta äkta läderarmbandet är mjukt och bekvämt att bära och passar perfekt för barnhandleder. Det har också ett stiftspänne i rostfritt stål för säker och enkel stängning. Denna SpiderMan-klocka är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.