Barnklocka med Spiderman-design i blått, rött och silver på vit bakgrund
Barnklocka med Spiderman-design
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Barnklocka med Spiderman-design

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En fin klocka för barn som är Spiderman-fans och vill ha en fin klocka. Boetten i rostfritt stål är dekorerad med en bild av Spiderman.

Du kan välja mellan flera färger av armband i läderimitation. En riktigt fin klocka som dina barn kommer att älska.

Denna barnklocka med Spiderman-design är perfekt för små pojkar som älskar superhjältar! Den har en rund färgad urtavla med en bild av den berömda hjälten, omgiven av ett bekvämt svart silikonarmband.

De självlysande visarna gör det enkelt att läsa av tiden, även i mörker. Klockan är vattentålig upp till 3 ATM, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter och vattensporter.

Spiderman-klocka

En fantastisk present till barn som vill ha en klocka som de vuxna, men i deras Spiderman-universum. Klockan finns i en rad färgglada nyanser och du kommer att få en riktig julklapp när dina barn får bära den på sina handleder. Barnklockan med Spiderman-design är en mycket söt och färgglad klocka. Den är perfekt för barn som älskar Spiderman. Designen är mycket originell och klockan är mycket bekväm att bära. Barn kommer att älska att bära denna klocka och den kommer utan tvekan att påminna dem om deras äventyr med Spiderman.

Utformad med känsla för detaljer

Barnklockan med Spiderman-design är ett måste för alla små Spiderman-fans. Klockan har designats med särskild uppmärksamhet på detaljer för att ge ditt barn en unik och attraktiv look. Den har ett mjukt, bekvämt silikonarmband som passar barns handleder perfekt. Urtavlan är dekorerad med Spiderman-bilder, vilket gör den här klockan ännu roligare och mer intressant för barn. Siffrorna visas tydligt på urtavlan, vilket gör det enkelt att läsa av tiden. Klockan har också självlysande visare för enkel avläsning även i mörker. Med sin unika design och överlägsna kvalitet är denna klocka ett perfekt val för barn som gillar att sticka ut och se snygga ut.

De bästa klockorna!

Men den är inte bara till för att visa tiden! Den uppkopplade klockan är utrustad med roliga prylar som tilltalar barn och gör det också möjligt för föräldrar att vara säkra på var deras barn befinner sig hela tiden. Köp en uppkopplad klocka för barn nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.