Pokémon Pikachu elektronisk klocka i gult, grått och vitt med pikachu-motiv
Pokémon Pikachu elektronisk klocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon Pikachu elektronisk klocka

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Unna ditt barn denna magnifika elektroniska barnklocka med den berömda tecknade Pokémon-stilen!

Denna klocka föreställer Pikachu, den mest bedårande och mest kända Pokémon. Han eller hon kommer säkert att bli förälskad i denna fina accessoar för vardagsbruk, med sin moderna design och attraktiva färger!

Denna elektroniska klocka är den perfekta presenten till alla Pokémon-fans! Den har en söt, färgglad Pikachu-design, med en bild av den berömda pokémonen på urtavlan. Klockan har en stoppursfunktion och ett alarm, så den är perfekt för att hålla koll på tiden. Knapparna är lätta att använda, även för barn, och klockan är också vattentålig.

Mer än bara en klocka, det är en hel värld!

Förutom att ge ditt barn en accessoar som de kan använda varje dag, ger du dem också chansen att komma in i Pokémons magiska värld! Denna elektroniska klocka är det perfekta tillbehöret för alla barn som gillar den otroliga världen med dessa magiska och bedårande små varelser… Dessutom kommer han eller hon att lära sig att läsa av tiden tack vare klockans elektriska urtavla och dess superstarka, flexibla och bekväma armband. Denna elektroniska klocka är inspirerad av den berömda Pokémon-figuren Pikachu! Den har en LCD-skärm som visar tid och datum, samt ett stoppur. Knappar används för att ställa in tiden och välja de olika funktionerna. Gummibandet är bekvämt att bära och kan justeras efter storleken på din handled. Denna klocka är perfekt för Pokémon-fans!

Ett måste för alla fans

Pokémon Pikachu elektronisk klocka är ett måste för alla fans av den berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Klockan har en färgglad och lekfull design med den ikoniska figuren Pikachu, med sin ljusgula päls, röda kinder och blixtsvans. Klockan har en lättavläst digital display som visar tid, datum och veckodag. Den har också en alarmfunktion som hjälper dig att vakna på morgonen eller påminner dig om viktiga möten under dagen.

En rolig och användbar accessoar för barn...

Tidlös och påminner om otroliga ögonblick för de äldsta, och ger stjärnor i ögonen för de yngsta, ditt barn kommer att fyllas av glädje när de ser sin nya klocka! De kommer att vara stolta över att visa upp den för hela familjen och alla sina vänner på lekplatsen! Vänta inte längre, utan ge ditt barn den bästa elektroniska klockan!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.