Skydd för telefonladdare i form av en pokemon
Pokémon-tillbehör – Skydd för mobilladdare
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon-tillbehör – Skydd för mobilladdare

113,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt och snyggt tillbehör för att skydda dina telefonkablar?

Kolla då in våra Pokémon-skydd för telefonladdare! De gör det svårt för dina kablar att skadas… Tack vare dina favorit-Pokémon klarar de allt!

Denna produkt är ett silikonskydd för telefonladdare. Det är officiellt licensierat av Pokémon och har Pokémons logotyp och bild. Skyddet är kompatibelt med de flesta mobilladdare och förhindrar att laddaren skadas eller blir smutsig.

📣 SPECIALERBJUDANDE: Den tredje är GRATIS med koden POKEMON3!

Är du ett Pokémon-fan? Det här är tillbehöret som du har saknat!

Oavsett om du är barn eller vuxen kommer du att älska Pokémons magiska värld. Upptäck en helt ny accessoar som kombinerar stil med vardagspraktik. Med våra roliga laddningsskydd kan du öka livslängden på dina kablar tack vare dina favorit-Pokémons! Roligt och superstarkt, det perfekta tillbehöret för alla Pokémon-fans. Skydda din telefonladdare med detta Pokémon-tillbehör! Detta tillbehör är tillverkat av mjuk, elastisk silikon, så det är lätt att sätta på och ta av. Dessutom har den en rolig, färgglad design som inspirerats av det populära Pokémon-videospelet.

Perfekt för ditt barn!

Pokémon – Phone Charger Protector är ett måste för alla fans av de berömda videospel- och anime-serierna. Detta laddningsskydd är utformat för att skydda din laddare från repor, stötar och vardagligt slitage samtidigt som det ger din enhet en unik touch av stil. Detta laddningsskydd är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och slagtåligt. Det är också lätt att montera och ta bort, så att du kan ändra designen så ofta du vill. Med sin överlägsna byggkvalitet, iögonfallande design och universella kompatibilitet är det ett måste för alla Pokémon-fans.

Skydd lika tufft som en riktig Pokémon!

Välj dessa magnifika Pokémons att hänga på den känsligaste delen av din laddare, och beundra dem så fort de laddar din telefon! Superstarkt skydd: Tack vare detta skydd kommer din kabel att klara många år framöver... Universellt: Detta skydd passar alla typer av laddare. Lätt att använda: Det är mycket enkelt att sätta på och ta av! Missa dem inte! Fånga dem nu! Pikachu har en hemlighet åt dig... Den tredje är GRATIS med koden POKEMON3!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.