Tecknad dinosauriefickväska för barn med vit bakgrund
Cartoon dinosaurie midjeväska för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Cartoon dinosaurie midjeväska för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår tecknade dinosaurie midjeväska för barn är en praktisk och rolig modeaccessoar som kommer att tilltala alla små äventyrare.

Midjeväskan är tillverkad av slitstarkt tyg och passar perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, cykling eller familjeutflykter. Midjeväskans design är inspirerad av dinosaurier, med färgglada och lekfulla motiv som föreställer dessa fascinerande förhistoriska varelser. Barn kommer att älska den unika och originella stilen på denna midjeväska, som gör att de kan sticka ut med stolthet.

Midjeväskan med tecknad dinosaurie för barn är också mycket praktisk. Den har ett stort huvudfack som rymmer alla barnens viktigaste saker.

En färgglad och rolig design!

Denna tecknade dinosaurie midjeväska för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att glädja de yngsta. Denna midjeväska är utformad för att bäras runt midjan, vilket ger barnen gott om rörelsefrihet när de leker eller rör på sig. Med sin färgglada och lekfulla dinosauriedesign kommer midjeväskan garanterat att falla små äventyrare i smaken. Midjeväskan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar, vilket gör den till ett perfekt val för aktiva barn.

Praktiskt och roligt!

Vår tecknade dinosaurie midjeväska för barn är en praktisk och rolig accessoar som kommer att tilltala alla små äventyrare. Midjeväskan är utformad för att bäras runt midjan, så att barnen kan ha sina tillhörigheter nära till hands samtidigt som de har händerna fria för att utforska omgivningen. Midjeväskans design är inspirerad av dinosaurier, med en färgglad och lekfull bild som föreställer flera olika dinosauriearter på väskans framsida. De klara färgerna och de noggranna detaljerna gör bilden realistisk och fängslande för barn. Midjeväskan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage.

Upp med händerna!

Du kommer att älska vårt sortiment av midjeväskor, den ena färggladare än den andra. Dessa små väskor rymmer dina smås mjukisdjur och andra favoritsaker.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.